fbpx
Tryghedsplejen garanterer uforfalskede kørelister
BRØNDBY Folkebladet har Tryghedsplejen om et svar på fyringen, og Imran Hussain, der er partner i Tryghedsplejen, er blevet sat til at svare avisen.

– Jeg kan garantere, at vi ikke har forfalsket noget. Naturligvis har vi ikke det. Vi driver en ordentlig og seriøs virksomhed, som lever op til alle de krav, der stilles til os, siger Imran Hussain, der er partner i Tryghedsplejen, til Folkebladet.

Tryghedsplejen har ham haft et fint samarbejde med Brøndby kommune i mange år.

– Vi har altid kunne finde løsninger gennem dialog. Uanset om der opstod problemer hos den ene eller den anden part. Derfor er jeg overrasket og ked af kommunens beslutning.

Opsigelsen kommer da også bag på Imran Hussain.

– Vi har lagt et enormt stort arbejde i at levere omfattende og korrekt dokumentation på meget kort tid, og hvis der var yderligere spørgsmål eller ligefrem tvivl om rigtigheden i materialet, kunne vi have uddybet det, i stedet for blot at modtage en opsigelse.

Tryghedsplejen opsagde samarbejdet med Vikar 24/7 for et halvt år siden, fordi man ikke var tilfreds med kvaliteten.

– Vi er i fuld gang med at stramme op om visse procedurer og øge gennemsigtigheden i Tryghedsplejen. Vi er meget kede af den kritik, vi for tiden er udsat for, og vi har fra starten beklaget, at vi på enkelte områder ikke har været opmærksomme nok. Men samtidig må jeg sige, at der handles overilet på basis af påstande fra en tv-udsendelse, som var «godt tv» men også meget unuanceret og fastlåst. Lagt sammen med et snart kommende kommunalvalg virker det til, at de rationelle beslutninger kan komme under pres.

Ifølge Imran Hussain findes der ikke en fast definition af, hvornår et firma er vikarbureau eller underleverandør.

– Vores opfattelse er, at vi i Brøndby ikke har benyttet os af underleverandører, fordi Tryghedsplejen ikke har udliciteret ruterne. Havde kommunen ytret en anden opfattelse, havde vi naturligvis blot efterlevet denne. Det er en ærgerlig beslutning. Ikke mindst for alle de borgere og pårørende, som er rigtig glade for vores hjælpere og service.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top