fbpx
Tid&Sted
Tid&Sted Avisens Tid&Sted

 

Kvinder på gaden og i kommunalbestyrelsen

 ”Stem flere kvinder ind” er et walk-and-talk-event den 2. november, som Kvinderådet har igangsat for at få flere kvinder valgt ind til kommunalvalget 2013.

Fra kl. 11-14 vil kvindelige kandidater fra næsten alle opstillede partier i Glostrup deltage i en tur igennem bymidten med start fra Rådhuset kl. 11. Det slutter af ved Glostrup Torv kl. 14.

Undervejs vil kvinderne dele balloner og postkort ud og opfordre vælgerne til at stemme kvinder ind til kommunalvalget.

Halvdelen af dem, der bor i Glostrup er kvinder. Og det skal ifølge kandidaterne afspejles i sammensætningen i kommunalbestyrelsen også efter næste valg. I indeværende periode er 10 mænd og 9 kvinder valgt ind som repræsentanter for Glostrups borgere.

 

Er du den nye FIFA-mester i Vallensbæk?

Find ud af. om du er Vestegnens bedste FIFA-spiller ved at deltage i dette års Vestegns FIFA-14 turnering på Fremtidens Borgerhus, der afholder en kvalifikationsturnering i FIFA 14 fredag den 25. oktober mellem klokken 15-17 på Vallensbæk Rådhus.

De fire bedste i denne turnering kvalificerer sig til finaleturneringen på Forbrændingen i Albertslund fredag den 15. november.

Du kan tilmelde dig kvalifikationsturneringen i Vallensbæk ved at ringe 47974000 i Rådhusets åbningstid og oplyse dit navn, alder og adresse. Du skal bo i Vallensbæk og være under 21 år på dagen for finalen.

 

Hundemassage tilbydes gratis

Trænger din hund til at blive forkælet med en dejlig omgang wellness-massage? Så tag den med i Maxi Zoo Glostrup lørdag den 2. eller søndag den 3. november og mød den dygtige hundemassør, Maria Andersen, der kan gøre dig klogere på, om hundemassage er noget for din vovse.

Det hele er gratis og forgår lørdag kl. 11-15 og søndag kl. 11-15 i Maxi Zoo Glostrup, Østbrovej 4C i Glostrup.

 

Borgermøde om parkinsons

Ældrerådet i Vallensbæk afholder et borgermøde, onsdag, den 30. oktober kl. 15-17.00 på Korsagergård, Vejlegårdsvej 121

Temaet er ”Parkinson – Forebyggelse, hvordan kan jeg leve med sygdommen, findes der en helbredelse.”

Foredragsholderen duodopa-specialisten, Arne Glad fra Bispebjerg Hospital, kommer og fortæller om sygdommen.

Tilmelding til borgermødet er ikke nødvendigt.

 

Ny klub i lokalområdet: Unge for Ligeværd

Unge For Ligeværd flytter til nye lokaler i Ungdomsklubben, Horsedammen 42 i Brøndby.

Åbningen markeres med en reception torsdag 31. oktober kl. 18.30 til 19.30.

Klubben for unge med særlige behov er for aldersgruppen 18 til cirka 40 år, og er klubben hvor man mødes i hyggeligt samvær til aktiviteter som de unges selv bestemmer for et halvt år af gangen.

Åbningen vil blive markeret med indvielsestale af Brøndbys borgmester Ib Terp.

Hvis du er ung med særlige behov – eller kender unge med særlige behov som har brug for fællesskab, så kom til indvielsen og mød de unge.

Måske er det noget for dig at være frivillig i klubben som holder åben hver torsdag 18.30 til 21.00.

Læs mere på ligeværd.dk.

 

Klog på job i Norge

Håndværkere og entreprenører kan blive klogere på, hvad der skal til for at komme i gang med eksport til Norge, når der er vækstmøde den 31. oktober i Glostrup.

Deltagerne vil blandt andet møde Væksthusets eksportkonsulent Henriette Kahré Freris og Commercial Advisor Malthe Slemming fra Eksportrådet i Oslo. Vækstmødet finder sted den 31. oktober kl. 15-19 i Kantinen i kontorfællesskabet på Smedeland 13, stueetagen, 2600 Glostrup.

Tilmelding på vhhr.dk under events.

 

Orgelkoncert med fire hænder

Søndag den 27. oktober kl. 16 afholdes der en anderledes orgelkoncert i Helligtrekongers Kirke, idet to af kirkens organister, Gerner Bøwig og Lars Jørgensen, kaster sig ud i at spille orgel for fire hænder og to fødder – så der er trængsel på orgelbænken.

Der er gratis adgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top