fbpx
Terp ønsker automat
BRØNDBY Danske Banks nye direktør, Thomas Borgen, gør op med tidligere direktørs, Eivind Kolding, fortrædeligheder, der blev brugt halvandet år på at gennemføre.

Lukningen af filialer og kasser er gået for hurtigt, kunderne skal i fokus og det er slut med store kampagner for at rette op på bankens image, siger Thomas Borgen til Berlingske.

Han siger til avisen, at nogle filiallukninger bliver bremset, og at der bliver åbnet nye kasser i flere af de nuværende filialer, eksempelvis i stueetagen i bankens hovedsæde i København.

– Vi har ikke været dygtige nok til at tage vare på kunden, siger Thomas Borgen.

Det er endnu ukendt, hvordan denne indrømmelse vil påvirke de lokale borgere.

 

Forslag om hæveautomat

Kære Thomas Borgen, lyder det nu fra Ib Terp, borgmester i Brøndby, i et brev fra sidstnævnte til førstnævnte.

”En TV-kanal (Jeg har desværre glemt hvilken.) citerede dig i går for, at Danske Bank har været for hurtig til at lukke filialer, men at banken dog ikke var indstillet på at genåbne nedlagte filialer. Jeg vil i denne anledning tillade mig at komme med et forslag til, hvordan Danske Bank kan glæde et meget stort antal kunder”.

Terp forklarer, at ved årsskiftet 2012-2013 nedlagde Danske Bank sin afdeling i Brøndby Strand Centrum. Efter fælles appel fra centerforeningen og kommunen indvilgede banken dog i at etablere en hæveautomat i en af centrets forretninger, Superbest.

– Automaten bliver meget flittigt benyttet. Jævnligt er der en særdeles lang kø foran automaten, og efter mine underretninger løber automaten jævnligt tør for penge. Dette giver anledning til stor frustration blandt jeres mange kunder – og til megen dårlig omtale af banken, forklarer Ib Terp.

Centerforeningen har forgæves henstillet til regionsdirektøren, at der etableres yderligere en automat. Der vil kunne blive plads til den i Superbest.

– Jeg håber meget, at banken vil etablere den stærkt ønskede hæveautomat. Det vil i høj grad øge bankens popularitet i Brøndby Strand. Det vil selvfølgelig også blive populært med hæveautomater i de to øvrige bydele, Brøndbyvester og Brøndbyøster. Her kan jeg ikke umiddelbart pege på placeringer, men bistår gerne med at finde placeringer, hvis det har bankens interesse.

MO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top