fbpx
Rikke fra Glostrup til Yonex Denmark Open og UVM
BADMINTON Den kun 18 årige Rikke Søby Hansen har gjort det som mange drømmer om, nemlig at nå til tops inden for badminton sporten, hvor Danmark traditionelt står stærkt.

I sidste uge deltog hun for anden gang i Denmark Open i Odense, hvor det dog blev til nederlag i Mixdouble og Double mod nogle af verdens allerbedste spillere fra hhv. Kina og Indonesien. Søndag gik turen til Bangkok (Thailand), hvor Rikke de næste 2 uger sammen med 11 andre spillere under 19 år skal forsvare de danske farver til Ungdoms VM i både hold- og individuel turnering. Med sig i bagagen har hun blandt andet fem individuelle danske ungdomsmesterskaber ligesom Rikke Søby Hansen har været fast deltager på Greve hold i badmintonligaen de seneste 2 sæsoner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top