fbpx
Mavedans i Glostrup
GLOSTRUP Den 16. og 17. november åbnes dørene i Glostrup Hallen til den internationale konkurrence Danish Open Bellydance.

Det bliver i en klasse for sig når godt 50 mavedansere fra ind- og udland vil konkurrere om at blive vinderne af Danish Open Bellydance 2013 i Glostrup. Danmark er i hele Europa kendt for sine dygtige mavedansere, hvoraf flere har vundet internationale konkurrencer. Med Danish Open Bellydance giver vi internationale mavedansere mulighed for at konkurrere på dansk grund. Alle deltagerne i Danish Open Bellydance vil være dansere på professionelt eller semi-professionelt niveau. Flere af de tilmeldte deltagere, har tidligere deltaget og er blevet placeret i både Danish Open Bellydance og nationale som internationale konkurrencer. I to af kategorierne vil vinderne fra 2012 forsvare deres titel.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top