fbpx
Lastvogne skal ikke længere svine ved Paul Bergsøes Vej
GLOSTRUP Det er en glad borgmester, der ser frem til, at lastbilerne snart ikke længere må langtidsparkere på Paul Bergsøes Vej. Der har været problemer med chaufførernes ”efterladen-skaber” og ageren, forlyder det.

HCS, der ligger midt på strækningen, oplyser, at firmaet ikke har interesse i, at lastvognsparkeringen på Paul Bergsøes Vej fortsat skal kunne være mulig fremover.

Lastvognsparkering på Paul Bergsøes Vej blev oprettet i 2009. På det tidspunkt blev strækningen allerede benyttet til ulovlig lastvognsparkering. Vejen er her bred og facadeløs, og er beliggende i et erhvervsområde samtidig med, at der er cykelstier på strækningen.

Lastvognsparkeringen er meget benyttet, især i weekender, hvor lastvognsparkeringen ofte fylder mere, end der er afmærket plads til. I weekender ses der campinglignende tilstande, der medfører uhumske forhold til gene for både beboere i området samt Vej og Park, der skal renholde området.

– Det er den helt rigtige beslutning at fjerne langtidsparkeringen, siger John Engelhardt, borgmester, og forklarer.

– Der har blandt andet været klager over chauffører, der hen over weekender og om aftenen benytter buskadset på en måde, som det ikke er beregnet til.

For at sikre, at der ikke alligevel sker ulovlig parkering af lastbiler og busser, foreslås det, at der opsættes standsningsforbudstavler i begge vejsider.

Fjernelse af skilte og afmærkning samt etablering af ny skiltning, afmærkning og belægning inklusiv helle skønnes at koste 350.000 kroner.

“Der har blandt andet været klager over chauffører, der hen over weekender og om aftenen benytter buskadset på en måde, som det ikke er beregnet til” John Engelhardt, Borgmester

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top