fbpx
Knips dit ønske til politikerne og vind juletur i Tivoli
HELE OMRÅDET Folkebladet inviterer dig nu til at deltage i en ny, stor fotokonkurrence op til Kommunalvalget 2013. Du kan vinde en juletur i Tivoli med turpas og entré for fire.

Har du et kamera eller en smartphone? Har du en holdning til, hvad politikere bør fokusere på, efter de er blevet valgt ind ved Kommunalvalget 2013 den 19. november?

Ja, så kan du vinde en af de tre Tivoli-pakker á fire turpas og fire entré-billetter til det berømte julemarked 2013 i Tivoli.

Tag et foto og send til Folkebladet. Motivet skal give et indtryk af hvad du mener lokalpolitikerne skal fokusere på og gøre bedre i de næste fire år efter Kommunalvalget 2013. Det kan være af alt fra bedre forhold for ældre, for børn eller måske en større klimaindsats. Op til dig. Du kan enten tage et foto, der direkte viser din pointe eller tage et, der viser din pointe i mere overført, symbolsk betydning.

 

Sådan gør du

Du kan eksempelvis tage et foto af din gamle bedstemor, hvis du vil have fokus på ældre.

Du kan måske tage billeder af de lokale rødder, der hænger ud og keder sig, hvis du vil have flere aktiviteter for unge.

Eller måske du kan tage et dejligt billede af naturen, hvis du ønsker klimaet sat på dagsordenen.

Send dit foto til mads@folkebladet.dk inden mandag den 4. november kl. 10. Skriv et par linjer til fotoet, hvor du kort forklarer din pointe.

Så deltager du i konkurrencen om de tre Tivoli-pakker á fire turpas og fire entré-billetter.¨

Kun én deltagelse pr. husstand.

Billedet skal være skarpt og fylde cirka 5 megabyte. Billedet kan være taget med spejlreflekskamera ligeså vel som en smartphone.

Folkebladet tager ikke ansvar for det indsendte, og foreslår at alle involverede på billedet forstår, at det måske bliver bragt i Folkebladet.

Kandidater til at vinde en Tivoli-tur bliver bragt i avisen, hvorefter ét foto vælges som vinderen.

Folkebladet forbeholder sig ret til at bruge de indsendte billeder i avisen uden vederlag.

 

Tivoli bugner af juletilbud

For 20. år i træk tages der hul på Jul i Tivoli, når Julemanden den 15. november 2013 byder gæsterne indenfor. Gæsterne bliver mødt af bugnende boder, duftende gran, russisk og nordisk jul side om side tilsat masser af lys. Dertil kommer over 25 kørende forlystelser, familiemusicalen Far til fire i Koncertsalen, Eventyrteatret i Glassalen og Tivolis Nisseband med drengene fra Tivoli-Garden. Jul i Tivoli er åbent fra 15. november til 31. december med undtagelse af juleaften og 1. juledag.

Mellem Jul og Nytår afholdes der Fyrværkerifestival, og en hel række restauranter i Tivoli holder åbent selve Nytårsaften. Jul i Tivoli blev sidste år besøgt af mere end 800.000 gæster.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top