fbpx
Kløversti indviet i Glostrup
GLOSTRUP Lørdag den 26. oktober blev Glostrups første Kløversti indviet.

Inden Kulturnatten for alvor bragede løs i lørdags, indviede Borgmester John Engelhardt Glostrups nye Kløversti ved Kløverstipælen i Præstegårdshaven. I sin tale udtrykte John Engelhardt et ønske om, at Præstegårdshaven bliver et meget besøgt mødested for forskellige grupper, der skal på tur på Kløverstien, og han fortalte, at kommunen vil gøre en særlig indsats for at også skoler og institutioner kan få glæde af ruterne. Afslutningsvis takkede han Nordeafonden og Friluftsrådet for støtte til Kløverstien. Direktøren for Friluftsrådet deltog også med en kort tale, inden John Engelhardt officielt indviede Kløverstien.

Da Kløverstien var indviet gav formand for Kulturudvalget Lise Henriksen en guidet tur på Kulturruten – den korteste rute på Kløverstien, hvor interessepunkterne er arkitektur, kunstværker og kulturinstitutioner. Sideløbende var der en historisk skattejagt for de yngste deltagere.

Kløverstier er et landsdækkende koncept med opmålte, afmærkede ruter, som binder lokalområders aktivitetsmuligheder og seværdigheder sammen på nye spændende måder.  Ruterne er skiltet med en firkløver i forskellige farver, som symboliserer, at der er fire ruter med mulighed for fire gå-,  løbe. – eller cykleture hvor man kan opleve byens historie, kunst, arkitektur, seværdigheder og friluftsområder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top