fbpx
Hvad er dit drømmejob?
BRØNDBY Folkebladet har spurgt tre unge, hvad de går og drømmer om i fremtiden, når det kommer til uddannelse.

Sarah Shah, 14 år Går i 7.D på Brøndbyøster Skole  

– Jeg har altid ville være lærer, men det vil jeg ikke længere. Nu vil jeg gerne være advokat, da jeg synes, det lyder rigtig spændende, og det har jeg ville være de sidste par år . Der er måske nogle, som synes, det er kedeligt, men jeg kan godt lide love og paragraffer, og så bliver man klog.

Jeg tænker ikke så meget over, om der er gode muligheder for at få job, hvis jeg bliver advokat. Det tror jeg sagtens, jeg kan få, i hvert fald hvis jeg bliver dygtig nok, og så er der vist også jobs nok til advokater.

Sonia Shaheen, 13 år

Går i 7.D på Brøndbyøster Skole

– Jeg vil rigtig gerne være arkitekt. Ikke sådan en som tegner huse og bygninger, men indretningsarkitekt. Jeg er vild med at indrette, og jeg gør det hele tiden derhjemme. Jeg synes, det er sjovt og spændende, og det vil jeg rigtig gerne leve af en dag.

Efter folkeskolen skal jeg på gymnasiet, og så efter dér vil jeg uddanne mig til indretningsarkitekt, også selvom det måske kan være lidt svært at få job. Det tænker jeg nemlig lidt over en gang imellem, men det er ikke jobmulighederne, som skal afgøre, hvad jeg vil være.

Danni Hansen, 18 år og fra Brøndby

Går i 3.G på Rysensteen Gymnasium

Jeg vil være læge, og det har jeg altid ville være. Derfor skal jeg også ind og læse medicin, når jeg er færdig med gymnasiet. Det kræver selvfølgelig, at jeg får det nødvendige gennemsnit, men det arbejder jeg på, og det skal nok lykkes.

Hvis først man bliver færdig som læge, så tror jeg nok, at det er ganske nemt at få et job, men det er nu ikke derfor, at jeg gerne vil være læge, det havde jeg satset på under alle omstændigheder. Det er selvfølgelig en god ting, at der er gode udsigter til at få et job, og det er jeg da glad for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top