fbpx
Handicaprådet om Kløverstier: Lidt vej endnu
HELE OMRÅDET Handicaprådet har foretaget en besigtigelsestur på den korte af de kommende Kløverstier for at undersøge om disse ruter også er tilgængelig for eksempelvis kørestolsbrugere.

– Selv om Handicaprådet roser initiativet med indførsel af de fire Kløverstier, så må det erkendes at der endnu er et stykke vej, før handicapaspektet er helt indarbejdet i initiativet. Der konstateres at generelt var der problemer med for høje kantstene ved vejkryds og fodgængerfelter og flere ødelagte fliser som udgjorde en risiko, konstaterer formand for det lokale Handicapråd Peter Sørensen. Handicaprådet opfordrer derfor Glostrup Kommune til at gennemgå Kløverstierne endnu engang og tilrette dem på de områder, hvor man ikke har iagttaget vilkårene for handicappede. Tilgængelighed har været et tema siden Handicaprådet blev oprettet for seks år siden.

– Gennemgang af den korte Kløversti bekræfter desværre at man stadig ikke iagttager handicapaspektet i planlægningsarbejdet, siger Peter Sørensen.

Kløverstierne indvies den 26. oktober, og Handicaprådet håber ifølge Sørensen, at når skiltningen sættes op, så opfylder det handicapkravene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top