fbpx
Ekstra kasse til Danske Bank i Glostrup
GLOSTRUP Danske Bank i Glostrup får en ny valutaautomat og åbner en kasse mere

Der er gode nyheder til kunderne i Danske Bank i Glostrup: En valutaautomat og en ekstra kasse er på vej.

– Vi får en ny udendørs pengeautomat, formentlig i løbet af oktober, så kunderne kan hæve både euro og dollars døgnet rundt. Vi ved, at det har været efterspurgt, så jeg tror, kunderne vil tage godt imod det, siger Jesper Schou, privatdirektør i Danske Bank Glostrup Afdeling.

Mod slutningen af oktober åbner afdelingen også en ekstra kasse, som tages i brug i dagene omkring månedsskifte.

– Set i lyset af den belastning, der er ved kasserne omkring månedsskifte, har vi besluttet at åbne en ekstra kasse på de dage for at nedbringe ventetiden. Vi forventer, at den er klar inden udgangen af oktober, så vi har fire kasser i alt. På andre dage i løbet af måneden er ventetiden langt mindre, så der vil vi tilpasse antallet af åbne kasser til det aktuelle behov

Jesper Schou giver et par gode råd til, hvordan man undgår lang kø.

– Generelt er det en god idé at undgå dagene omkring månedsskifte, dagene op mod helligdage samt mandage, hvor der er ekstra mange kunder i banken. Man bør bruge automaterne til at hæve og overføre penge i stedet for at gå til kassen – og snart også kan man jo også hæve valuta i automaten. Hvis man gør det, sparer man både tid og penge, siger Jesper Schou.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top