fbpx
Døgnrapporten
HELE OMRÅDET uge 44

Det Store Culottekup

Lørdag den 26. oktober kl. 14:15 indgik anmeldelse om røveri mod et supermarked i Brøndby Strand Centrum. Politiet rykkede ud. Kort forinden havde en 51-årig mand fra Hvidovre forsøgt at forlade butikken uden at betale for en okseculotte – da personalet ville tilbageholde ham blev han voldelig og undløb. Efter et tip fra en opmærksom borger fandt politiet ham tæt ved forretningen. Han blev anholdt og sigtet for forsøg på røveri. Han nægter.

 

Truet med kniv

Søndag den 27. oktober kl. 20:24 anmeldte en 26-årig kvinde, at hun kort forinden havde været udsat for et gaderøveri. Politiet kørte til stedet. Hun var stået af en bus på Sportsvej og gik ad stien mod Kindebjergvej, da to løb op på siden af hende og med kniv og vold truede hende til at udlevere sin pung. De løb fra stedet i ukendt retning. Kvinden kom lettere til skade.

 

Stjal fiskefilet og hårfarve

Onsdag den 23. oktober kl. 12:48 anmeldte en forretning i Glostrup Shoppingcenter, at personale tilbageholdt en butikstyv. Politiet kørte til stedet. Det drejede sig om en 33-årig kvinde fra Glostrup, som forsøgte at forlade forretningen uden at betale for to poser fiskefileter og en hårfarve. Personale opdagede hende inden hun nåede så lagt og tilbageholdt hende. Senere skulle det vise sig, at hun også havde stjålet varer fra en anden butik i centeret. Hun blev anholdt og sigtet for butikstyveri. Hun erkendte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top