fbpx
Døgnrapporten
POLITI   Indbrudstyve overrasket Lørdag den 19. oktober kl. 03:12 forsøgte to mænd at bryde ind i et hus på Lindestien. En af husets beboere hørte underlige lyde fra hoveddøren og gik hen og kiggede – han fik øje på to mænd som straks løb fra stedet.   Indbrudsforsøg i hal Søndag den 20. oktober kl. […]

 

Indbrudstyve overrasket

Lørdag den 19. oktober kl. 03:12 forsøgte to mænd at bryde ind i et hus på Lindestien. En af husets beboere hørte underlige lyde fra hoveddøren og gik hen og kiggede – han fik øje på to mænd som straks løb fra stedet.

 

Indbrudsforsøg i hal

Søndag den 20. oktober kl. 03:24 indgik anmeldelse om et indbrudsforsøg i en hal på Kirkebjerg Allé. En opmærksom borger bemærkede nogle underlige lyde fra hallen og så to-tre mænd forsøge at bryde ind. Gerningsmændene forsvandt herefter.

 

Elleve dæktyverier

Natten mellem tirsdag den 15. oktober og onsdag den 16. oktober har ukendt/e gerningsmand/mænd stjålet dæk og fælge fra elleve biler i Glostrup og Albertslund. I mange af tilfældene var dækkene erstattet med mælkekasser. Tyverierne skete mellem kl. 16.30 tirsdag og kl. 8.30 onsdag på følgende adresser:

Ørnebjergvej i Glostrup.

Skriverhusene i Albertslund.

Elmehusene i Albertslund.

Pilehusene i Albertslund.

Fyrrehusene i Albertslund.

Smed røvere ud

Onsdag den 16. oktober kl. 20:21 anmeldte et supermarked på Solvej, at der netop havde været et forsøg på røveri. Politiet kørte til stedet. To unge var kommet ind i forretningen og havde med kniv truet personale til at udlevere kontanter. Personale vurderede dog at røverne ikke var en reel trussel og smed dem ud. De kom af sted uden koster.

Stjal fem flasker whisky

Torsdag den 17. oktober kl. 15:20 anmeldte et supermarked på Ejby Industrivej, at personale tilbageholdt en butikstyv. Politiet kørte til stedet. En 36-årig mand fra Allerød havde gemt fem flasker Jack Daniels Whiskey under sit tøj og forsøgte at forlade forretningen uden at betale. Personale greb ham dog i hans ugerning, og han blev sigtet for butikstyveri. Han erkendte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top