fbpx
Døgnrapport
HELE OMRÅDET Knallerttyve slår til BRØNDBY. Onsdag den 2. oktober kl. 19:50 blev en 62-årig kvinde udsat for røveri på en cykelsti langs Standesplanaden ved Ulsøparken. Her cyklede hun, da en lille knallert med tre drenge greb fat i hendes sorte taske i cykelkurven. Hun holdt fast i tasken men blev skubbet og væltede, hvorefter drengene stak […]

Knallerttyve slår til

BRØNDBY. Onsdag den 2. oktober kl. 19:50 blev en 62-årig kvinde udsat for røveri på en cykelsti langs Standesplanaden ved Ulsøparken. Her cyklede hun, da en lille knallert med tre drenge greb fat i hendes sorte taske i cykelkurven. Hun holdt fast i tasken men blev skubbet og væltede, hvorefter drengene stak af med tasken. De var cirka 14 år og i mørkt tøj.

 

Flere knallerttyve slår til

VALLENSBÆK. Onsdag den 2. oktober kl. 16:45 fik en 55-årig kvinde på cykel stjålet sin taske op af cykelkurven af to unge mænd på en rød knallert. Det skete på en cykelsti ved en tunnel under motorvejen ved Gammelgårds Allé.

 

Endnu flere knallerttyve slår til

BRØNDBY. Torsdag den 3. oktober kl. 19:45 fik en 70-årig kvinde stjålet sin sorte skuldertaske fra sin cykelkurv på cykelstien langs Standsesplanaden nær Hallingparken. Tyvene var to unge mænd på knallert, som stjal tasken og stak af. Føreren af knallerten var 18-20 år i hvid jakke, passageren 18-25 år.

Københavns Vestegns Politi efterforsker sagen og modtager gerne oplysninger i sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til vicepolitikommissær Henrik Hougaard på telefon 72 58 78 21, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top