fbpx
Carsten B. Nielsen og de konservative i Brøndby
Her, hvad Carsten B. Nielsen fra De Konservative står for politisk op til kommunalvalget den 19. november.

 

 

Som konservativ sætter jeg den enkelte borger i centrum, og arbejder for at skabe rammer, hvor vi som borgere kan udfolde vore forskelligheder, men samtidig også gør det ved at vise hensyn til hinanden. Derfor vedkender vi os også en stat og et regelsæt som sikrer disse rammer. Vi vedkender os den frie konkurrence, men det må aldrig ske på bekostning af fællesskabet. Deri adskiller vi os fra fra de liberale partier, hvor alle er overladt til sig selv. Det konservtive Folkeparti er det borgerlige Danmarks sociale parti.

 

 

 

Jeg vil arbejde for, at Brøndby gøres mere synlig, dels ved at skaffe private arbejdspladser til kommunen, samtidig med at vi skal forstærke indsatsen på beskæftigelsesområdet. Her står vi over for en opgave, som ikke har nogen snuptagsløsning. Derfor vil jeg arbejde for ansættelsen af en erhvervschef, så kommunen og erhvervslivet kommer tættere på hinanden. Jeg tror på at en erhvervschef relativt hurtigt kan tjene sin løn hjem.

 

 

 

Jeg vil arbejde kraftigt på, at Brøndby i den næste fire-årig valgperiode får taget livtag med den negtive sociale arv. Vore elever skal være fagligt stærkere når de forlader folkeskolen. Det er et paradoks, at vi ligger over minimums-timetallet alligevel ligger i bunden karaktermæssigt- De bogligt svagere elever, skal tilbydes en vekselvirkning mellem folkeskole og virksomheder i de ældste klasser. En form for erhvervspraktik. Samarbejdet mellem skole og forældre skal styrkes, så forældrene også i langt højere grad bliver en del af løsningen.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top