fbpx
Brøndby-kører tog sidste stik
RALLY Rally-kører Steen Andersen fra Brøndby og makkeren Iben Louring sejrede i gyserfinale

Sidste afdeling af danmarksmestermesterskabet i rally blev en gyser, man ikke har set magen til i mange år. Mange hold havde tekniske defekter eller kørte af vejen, men Steen Andersen fra Brøndby og Iben Louring fra Amager holdt hovedet koldt og tog med deres Mitsubishi Lancer Evo X sejren i Danboring Rally på landevejene omkring Herning.

Med sejre i årets første og sidste rally kunne mesterskabet have været deres, hvis ikke de havde haft motorproblemer i ét løb og gearkasseproblemer i et andet. Uheldene fik Steen Andersen til at skifte sin gamle Lancer Evo VII ud med en næsten ny model Evo X i sommer.

– Det var fantastisk at vinde sæsonens sidste løb, hvor der stod så meget på spil. Året igennem har Iben og jeg vist fin kørsel, og nu har vi fået vores nye rallybil til at spille optimalt. Det var en forløsning at vinde i dag, sagde en glad Steen Andersen ved målet i Herning.

Undervejs mod sejren satte han hurtigste tid på fire hastighedsprøver ud af 12.

– En super afslutning på sæsonen, kommenterede codriver Iben Louring. ”Det var krævende hastighedsprøver, hvor vi til slut kørte på grusveje i mørke og regn, men vi kæmpede godt sammen, og noterne passede perfekt.

Steen Andersen har planer om at fortsætte i samme bil i 2014.

– Bilen og samarbejdet med Iben fungerer fint, så det lover godt for næste sæson, siger Steen Andersen.

Mesterskabet i 4 WD-klassen gik til Tim Svanholt, Roskilde, og Carina Møller, Herlev, i en Mitsubishi Lancer Evo IX. Som det eneste af topholdene gennemførte de og fik point i alle seks rallyer til mesterskabet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top