fbpx
Brangstrup havde ikke sendt melding om partiskifte
GLOSTRUP Ved sidste valg skiftede Charlotte Brangstrup fra SF til flertalsgruppen ved at stå uden for parti. Nu er hun en del af Glostruplisten. Men det har kommunen ingen melding fået om, erfarer Folkebladet.

Folkebladet erfarer, at Glostrup Kommune frem til i al fald slutningen af sidste uge ingen melding havde modtaget fra Charlotte Brangstrup om, at hun gik fra at være Udenfor Parti til medlem af Glostruplisten. Dét på trods af at Brangstrup officielt står på Glostruplistens liste over opstillede kandidater til Kommunalvalget.

Avisen spurgte Charlotte Brangstrup herom, efter at have fået bekræftet manglen på den officielle erklæring til kommunen af borgmester John Engelhardt.

– Det ville nok have klædt John Engelhardt at gøre mig opmærksom på, at han havde behov for en skriftlig erklæring, når han er bekendt med, at jeg stiller op for Glostruplisten. Det fremgår tydeligt af stiller-listen. Men selvfølgelig får han en erklæring, hvis han gerne vil have det, svarede Charlotte Brangstrup.

Blandt andet har hun indtil videre stået Udenfor Parti på dagsordener og referater til udvalgsmøder. John Engelhardt ser det dog ikke som hans opgave at gøre Brangstrup opmærksom på at partiskiftet skal meldes officielt til kommunen.

– Jeg har personligt ikke behov for noget som helst i denne sag, siger Engelhardt fra Venstre.

– Hvis man repræsenterer et nyt parti i den nuværende kommunalbestyrelse er det vel rimeligt af egen drift at gøre kommunen og kommunalbestyrelsen opmærksom herpå. Det har intet at gøre med en stiller-liste til det kommende valg, En liste, jeg endnu ikke har set.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top