fbpx
Alternativ koncert på Brøndby Musikskole
BRØNDBY Søndag den 3. november kl. 16 på Brøndbyvester Skole i teatersalen på Krogagervej 34 er der gratis adgang til en helt speciel koncert.

I forbindelse med Brøndby Musikskoles 30 års jubilæum som kommunal institution afholder Musikskolen en alternativ weekend for Musikskolens elever.

Der afsluttes med en stor koncert, hvor alle kan høre resultatet af de mange anstrengelser, efter koncerten inviterer Musikskolen alle til reception i anledning af jubilæet.

Der er tilmeldt 65 elever til den alternative weekend hvor eleverne skal arbejde med noget som ikke ligner det de til dagligt beskæftiger sig med i Musikskolen. Indholdet i weekenden bliver STOMP, KOR og SOUND PAINTING, eleverne har ikke fået noder eller andet udleveret som de skal forberede sig på – alt sker i løbet af weekenden og resultatet vises om søndagen. Alle Brøndby Musikskoles instrumentalelever fra 6 til 25 år er blevet inviteret til denne weekend og på trods af at arrangementet lægger beslag på hele weekenden er det lykkedes at få rigtig mange til at være med.

Til Musikskolens 30 års jubilæum er der skrevet en melodi: ”Musikkens Vej” den kan man høre for første gang ved den alternative koncert da den bliver en del af korworkshoppen.

Ved koncerten vil Carsten B. Nielsen overrække Brøndby kommunes kulturudvalgs jubilæumsgave til Musikskolen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top