fbpx
Allan Runager og Dansk Folkeparti i Brøndby
Her, hvad Allan Runager og Dansk Folkeparti i Brøndby står for politisk

Dansk Folkeparti er et ungt parti, vi har netop fejret vores 18 års fødselsdag. Vi var et parti som den gang ikke blev spået mange chancer på den politiske arena, en såkaldt ”døgnflue” historien har vist at det skulle gå meget anderledes, vælgerne har taget partiet og dets politik til sig i en sådan grad at vi nu på landsplan er en af Danmarks største partier.

En stemme på Dansk Folkeparti i Brøndby, er en stemme på stabilitet og på det brede samarbejde i den nye kommunalbestyrelse. Vi har en klippefast tro på, at kun igennem en holdindsats og et godt samarbejde partierne imellem, får vi de mest holdbare løsninger.

Tiden hvor kun et` parti kunne bestemme alt i Brøndby er definitivt forbi. Vælgerne har ved de 2 sidste valg vist at de i Brøndby kommune ikke længere ønsker det gamle ”etpartisystem” tilbage.
Vi tror på at vælgerne i Brøndby ønsker en kommunalbestyrelse hvor Dansk Folkeparti har en væsentlig indflydelse og et naturligt medansvar, for de beslutninger der fremover bliver truffet i kommunen.

I Dansk Folkeparti Brøndby, handler ikke så meget om spidskandidaten, hos Dansk Folkeparti i Brøndby arbejder vi sammen som et team. Vi kan kun gennemføre vores politiske program eller dele deraf hvis vælgerne den 19.november samlet set giver os styrke til det. Så vil vi til gengæld også utrætelig arbejde på at forbedre tonen overfor borgere som henvender sig til rådhuset, det koster ikke noget at tale pænt til borgerne. Vi vil arbejde for at børn og unge i Brøndby får gode vilkår i opvæksten, herunder en god skole, og for at give de unge en mulighed for at flytte hjemmefra når de er myndige skal vi bygge flere ungdomsboliger, eller et kollegium. Vi vil også arbejde for at vores ældre får en værdig alderdom med den ønskede støtte fra kommunen. Dansk Folkeparti vil følge op på, og stille krav i kommunalbestyrelsen om at de ældre skal garanteres hurtig og relevant genoptræning straks efter udskrivning fra en hospitalsindlæggelse, så den enkelte borger ikke mister evnen til at klare sig selv i eget hjem.

En stemme på Dansk Folkeparti, er en stemme på udvikling af Brøndby Kommune på baggrund af dansk kultur og danske værdier. Vi vil modarbejde den igennem mange år indgroede politiske vanetænkning, vi vil foretage en genopretning af de mange nedslidte kommunale bygninger som desværre har været uden vedligeholdelse alt for længe. Dansk Folkeparti i Brøndby har flere gode mærkesager, en af dem er af de mere ambiøse, vi vil i Brøndby skabe Danmarks bedste folkeskole, en folkeskole hvor det er eleverne som er i centrum og hvor der godt hjulpet af den nye skolereform stilles krav om ro, orden og disiplin. En naturlig og løbende vedligeholdelse af skolen vil også omfatte rene skoletoiletter. I en klar erkendelse af at børnene er vores alles fremtid og at man ikke kan lære noget på tom mave, så vil vi finde den nødvendige økonomi til at kunne tilbyde alle skoleelever et gratis måltid sund dansk mad hver dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top